Another way to redesign a parking lot

The Harmony Lot Redesign, Brattleboro, VT:

“Brattleboro’s Harmony Lot – located behind Brooks House – has a lot of potential. It can be much more than just a convenient place to park your car. With a redesign it could become more park-like, a place to bump into friends or sit and enjoy the shade on a warm summer day.”

“The Conway School’s Brattleboro/Windham County Fellow is working with the Town of Brattleboro and adjacent property owners on the redesign of the Harmony Lot. Property owners have developed plans for upgrading the private parking area to the north of the site. The goal of this project is to extend their vision for a more community-centered landscape into the rest of the parking lot. That will include integrating space specifically for pedestrians to use and also places for people to gather.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s